Search:

Found 72017 videos

The Nuclear Weapon Hoax by Awaken Now
06:39

The Nuclear Weapon Hoax

Awaken Now   |   9 views   |   2020-03-03

Nuclear test footage has not aged well...

Fjalimi i aktivistit Arlind Qori në Ballsh by Organizata Politike
03:56

Fjalimi i aktivistit Arlind Qori në Ballsh

Organizata Politike   |   10 views   |   2020-02-28

Prej ditësh aktivistët e Organizatës Politike gjenden mes naftëtarëve të Ballshit. Kemi parë me sytë tanë luftën e 10 naftëtarëve me urinë, si dhe forcën dhe optimizmin e qindra të tjerëve që mblidhen përditë në hyrje të rafinerisë. Ju ftojmë t...

Fjalimi i aktivistes Mirela Ruko në protestën e naftëtarëve by Organizata Politike
01:31

Fjalimi i aktivistes Mirela Ruko në protestën e naftëtarëve

Organizata Politike   |   4 views   |   2020-02-28

"Këtu kush nuk ka ardhur, shqiptarë e të huaj, me emër dhe pa emër, me një qëllim kryesor: të merrnin gjithçka që kishte kjo uzinë dhe të iknin sikur asgjë nuk kishte ndodhur. Sepse shteti nuk ishte asnjëherë me ju. Ai bëri marrëveshje në kurrizin...

Fjalim i aktivistit Arlind Qori në protestën e naftëtarëve by Organizata Politike
02:09

Fjalim i aktivistit Arlind Qori në protestën e naftëtarëve

Organizata Politike   |   4 views   |   2020-02-28

"Sot në Shqipëri kemi dy subjekte përballë njeri-tjetrit. Në njërën anë janë tre milionë shqiptarë që jetojnë, ose duan të jetojnë prej punës së tyre të ndershme. Në anën tjetër janë një grusht njerëzish, jo më shumë se 200-300 vetë, të cilët nuk ...

Aktivistja ndërpritet në emision live sapo përmend minatorët e Bulqizës by #Bojkoto Samir Manen
03:31

Aktivistja ndërpritet në emision live sapo përmend minatorët e Bulqizës

#Bojkoto Samir Manen   |   13 views   |   2020-02-28

Kjo video dëshmon sesi mediat heshtin kur flitet për Samir Manen. Para pak ditësh në Ora News ishte e ftuar Mirela Ruko, aktiviste e Organizatës Politike dhe mbështetëse e Sindikatës së Minatorëve të Bashkuar Bulqizë. Sapo ajo fillon të artikul...

Raining Plate by a2p1k02
01:25

Raining Plate

a2p1k02   |   3 views   |   2020-02-24

Burnt Gameplay Preview by Tumeo Gamedev
01:45

Burnt Gameplay Preview

Tumeo Gamedev   |   7 views   |   2020-02-23

Gameplay preview of my game "Burnt". - Introducing the new Torrou (Touhou) mode. Burnt is a FLOSS game, you can download it on itch.io: https://tumeo.itch.io/burnt

Development Status 1  [Vier Legend] by Tumeo Gamedev
02:33

Development Status 1 [Vier Legend]

Tumeo Gamedev   |   2 views   |   2020-02-23

A Gameboy inspired game by NovastrikeMEDIA. https://twitter.com/vierlegend Rendered with [Gource](https://gource.io/).

TTC Fail - Part 3 - Gate Force by Illegal Toronto
00:12

TTC Fail - Part 3 - Gate Force

Illegal Toronto   |   2 views   |   2020-02-01

When the tape and leg failed, your body is up against the line. Literally.

TTC Fail - Part 2 - Leg Room by Illegal Toronto
01:33

TTC Fail - Part 2 - Leg Room

Illegal Toronto   |   0 views   |   2020-02-01

Sometime there is no tool than your own leg. Product coming soon from most births.

TTC Fail - Part I - Tape Solution by Illegal Toronto
01:49

TTC Fail - Part I - Tape Solution

Illegal Toronto   |   3 views   |   2020-02-01

The sensor will stay open as long as something hovers between the laser line while nothing touching the long sensor, thus opens to this method. What you can easily do, is to cut or rip out a square of black electric/duct tape, 2 square inches is p...

Made in Abyss OP 60fps [DAIN] by Tumeo Misc
01:32

Made in Abyss OP 60fps [DAIN]

Tumeo Misc   |   31 views   |   2020-01-30

Opening of Made in Abyss rendered using DAIN-App. I didn't made the render, just added the song. Video source: https://streamable.com/8xqqp Note: Set the video quality to 540p60.