Search:

Found 15 videos

Fjalimi i aktivistit Arlind Qori në Ballsh by Organizata Politike
03:56

Fjalimi i aktivistit Arlind Qori në Ballsh

Organizata Politike   |   10 views   |   2020-02-28

Prej ditësh aktivistët e Organizatës Politike gjenden mes naftëtarëve të Ballshit. Kemi parë me sytë tanë luftën e 10 naftëtarëve me urinë, si dhe forcën dhe optimizmin e qindra të tjerëve që mblidhen përditë në hyrje të rafinerisë. Ju ftojmë t...

Fjalimi i aktivistes Mirela Ruko në protestën e naftëtarëve by Organizata Politike
01:31

Fjalimi i aktivistes Mirela Ruko në protestën e naftëtarëve

Organizata Politike   |   4 views   |   2020-02-28

"Këtu kush nuk ka ardhur, shqiptarë e të huaj, me emër dhe pa emër, me një qëllim kryesor: të merrnin gjithçka që kishte kjo uzinë dhe të iknin sikur asgjë nuk kishte ndodhur. Sepse shteti nuk ishte asnjëherë me ju. Ai bëri marrëveshje në kurrizin...

Fjalim i aktivistit Arlind Qori në protestën e naftëtarëve by Organizata Politike
02:09

Fjalim i aktivistit Arlind Qori në protestën e naftëtarëve

Organizata Politike   |   4 views   |   2020-02-28

"Sot në Shqipëri kemi dy subjekte përballë njeri-tjetrit. Në njërën anë janë tre milionë shqiptarë që jetojnë, ose duan të jetojnë prej punës së tyre të ndershme. Në anën tjetër janë një grusht njerëzish, jo më shumë se 200-300 vetë, të cilët nuk ...

Aktivistja ndërpritet në emision live sapo përmend minatorët e Bulqizës by #Bojkoto Samir Manen
03:31

Aktivistja ndërpritet në emision live sapo përmend minatorët e Bulqizës

#Bojkoto Samir Manen   |   13 views   |   2020-02-28

Kjo video dëshmon sesi mediat heshtin kur flitet për Samir Manen. Para pak ditësh në Ora News ishte e ftuar Mirela Ruko, aktiviste e Organizatës Politike dhe mbështetëse e Sindikatës së Minatorëve të Bashkuar Bulqizë. Sapo ajo fillon të artikul...

Fjala e aktivistit Arlind Qori në Shqipëria Live by Organizata Politike
05:29

Fjala e aktivistit Arlind Qori në Shqipëria Live

Organizata Politike   |   77 views   |   2020-04-02

Pjesë nga fjala e aktivistit të Organizatës Politike Arlind Qori në emisionin "Shqipëria Live" në Top Channel. "Nëqoftëse pronari i minierës së Bulqizës bën bamirësi, por në anën tjetër iu rrezikon jetën minatorëve sepse vazhdon punën në minierë,...

Elvana Gjata - Love me (Official MobilePhoneVideo) ft. Bruno by Baptiste ma chaine sur carglass
03:09

Elvana Gjata - Love me (Official MobilePhoneVideo) ft. Bruno

Baptiste ma chaine sur carglass   |   5 views   |   2019-12-27

Music video for Love me (Official MobilePhoneVideo) ft. Bruno performed by Elvana Gjata. Site: http://www.threedots.al Facebook: https://www.facebook.com/elvanagjatazyrtare/timeline Instagram: http://instagram.com/elvanagjataaaa Copyright...

Aktivistja ndërpritet në emision live sapo përmend minatorët e Bulqizës by #BojkotoSamirManen
03:31

Aktivistja ndërpritet në emision live sapo përmend minatorët e Bulqizës

#BojkotoSamirManen   |   679 views   |   2020-01-21

Kjo video dëshmon sesi mediat heshtin kur flitet për Samir Manen. Para pak ditësh në Ora News ishte e ftuar Mirela Ruko, aktiviste e Organizatës Politike dhe mbështetëse e Sindikatës së Minatorëve të Bashkuar Bulqizë. Sapo ajo fillon të artikul...

Kësylkuqja - Lumturije by Encore ! Des histoires ! 2.0 - LivrEchange
05:31

Kësylkuqja - Lumturije

Encore ! Des histoires ! 2.0 - LivrEchange   |   10 views   |   2020-06-29

Bëhet fjal për ni vajz ecila quhet Kësylkuqja për Shkak që eka Kapuqin e kuq, dhe jeton nëni fshat më mamin e saj dhe gjyshe. përsonazhet jan: Kësylkuqja, Mami, gjyshja, Ujku dhe Gjuhetari. Vizatoje Ujkun: encore@livrechange.ch Il s’agit d’un...

L'araignée Gipsy - version Albanaise  by Main upe2a.ain channel
00:20

L'araignée Gipsy - version Albanaise

Main upe2a.ain channel   |   70 views   |   2020-05-01

Adaptation albanaise de la poésie L'araignée Gipsy / Merimanga Gipsy Merimanga Gipsy / Ngjitet ne ulluqet / Shiu po vjen! / Gipsy bie në tokë / Por dielli e ka larguar Shiun / Merimanga Gipsy / Ngjitet ne ulluqet…

Arlind Qori në Politik On nga Alfred Lela | 05.10.2020 by Organizata Politike
13:58

Arlind Qori në Politik On nga Alfred Lela | 05.10.2020

Organizata Politike   |   35 views   |   2020-10-11

Video përmbledhëse e fjalës së aktivistit Arlind Qori mbi gevën e urisë së punëtorëve të rafinerisë së Ballshit prej pagave të prapambetura, kushtet e vështira ekonomike, dhe pasojat problematike që ka sjellë ndër vite privatizimi i kësaj rafineri...