Search:

Found 10 videos

JuaZF5Aw7kPwJaWa by Main kobra channel
01:43

JuaZF5Aw7kPwJaWa

Main kobra channel   |   2 views   |   2018-12-29

Евро за мене зоран заев by Main kobra channel
02:16

Евро за мене зоран заев

Main kobra channel   |   1 views   |   2018-12-26

Зоран заев греци влавот бара евро од квадрат додека беше градоначалник на струмица

StevoPendarovski.mp4 by Main armakedon channel
01:38

StevoPendarovski.mp4

Main armakedon channel   |   0 views   |   2019-04-16

Се плашат од бојкотот на Македонскиот Народ за претседателските избори.